Backend Developer

Locatie Valkenburg | Fulltime of Parttime

Zollie zoekt een backend held. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor het verder bouwen van Zollie en het bedenken van andere nieuwe softwareoplossingen.

Wat wij doen

Zollie is de next level product research software waarmee ondernemers op abonnementsbasis inzicht krijgen in de beste data waarmee beslissingen gebaseerd kunnen worden aan de hand van data in plaats van een onderbuikgevoel. Met behulp van Zollie wordt de product research fase vereenvoudigd en worden risico’s voor ondernemers verlaagd. Het klantenbestand van Zollie is uiteenlopend. Van oriënterende personen, marketeers tot aan multinationals.

Product research is vaak een tijdrovend proces en tijd is voor velen kostbaar. Zollie helpt hierbij door het ontzorgen van handmatige handelingen en het inzichtelijk maken van data in één klik.

Zollie groeit snel en is op zoek naar versterking voor software development. Samen met jou kan Zollie grote stappen zetten om het product nóg beter te maken.

Wat ga je doen?

Bij Zollie heb je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheden. Wij zoeken een Backend Developer die verantwoordelijk zal zijn voor het ontwikkelen, ontwerpen en implementeren van applicatiearchitecturen en softwareoplossingen. Iemand die wiskundig sterk is en net zoals ons enthousiast wordt van product- en doorontwikkeling. Je gaat samen met ons werken om van een idee een waardevol product te bouwen. Geen dag is hetzelfde bij Zollie. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het ontwikkelen van nieuwe functies, integraties met externe services bouwen en het onderhoud van de bestaande functionaliteiten.

Is dit op jou van toepassing?

✅ Backend vind je héél erg leuk
Je leert snel
✅ Je hebt een ‘dat kan ik zeker’-mentaliteit
✅ Je spreekt goed Nederlands en Engels
✅ Je vindt het cool om ook vanaf een strandbedje te werken
Je wilt graag voor een startup werken die enorm snel groeit
Je hebt een creatieve brein dat snel verbanden ziet en wiskundig sterk is

Gewenste technische ervaring

✅ Ervaring in open source software en open standaarden
✅ Ervaring met Java & Springboot
✅ Ervaring met backend and database architectures (MySQL)
✅ Kennis van HTML, CSS en JavaScript

What’s in it for you?

💰Goed maandsalaris. Hard work pays off 😉

🛀🏼 Thuiswerkmogelijkheden.

🌇 Een werkplek op ons kantoor in het prachtige Valkenburg.

⏰ Flexibele werktijden.

💡Autonomie om oplossingen te bedenken en toe te passen.

🖥 Een fulltime baan (andere opties ook mogelijk).

🤸🏻‍♀️ Een gedreven en enthousiast team om mee samen te werken.

🏹 Een informele werkcultuur, waarin eigen inbreng en verantwoordelijkheid een grote rol spelen.

🎮 Pingpongtafel, biljarttafel, dartbord, een bar en een x-box voor pauzes of afschakelmomenten.

🍺 Vrijdagmiddagborrels en groei- en ontspandagen.

Let’s meet!

Nice! Je hebt tot zo ver gelezen & dat betekent dat jij wellicht onze nieuwe collega wordt of dat je wellicht iemand ons kunt aandragen (did somebody say a bonus?) Is deze functie als Backend Developer jou op het lijf geschreven en wil je werken in een snelgroeiend bedrijf met een platte organisatie? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar info@zollie.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om wellicht een kop koffie te drinken (thee, Cola Zero, water hebben we ook).

Note to recruitmentbureau’s: liever niet! 🙊