Digital Growth Marketeer

Locatie Valkenburg | Fulltime of Parttime

We zijn volop aan de weg aan het timmeren. Zollie groeit, groeit en groeit. We zijn ambitieus. We zoeken een Digital Growth Marketeer die onze marketingactiviteiten naar de next level kan tillen en zorgt dat Zollie nog verder groeit.

Wat wij doen

Zollie is de next level product research software waarmee ondernemers op abonnementsbasis inzicht krijgen in de beste data waarmee beslissingen gebaseerd kunnen worden aan de hand van data in plaats van een onderbuikgevoel. Met behulp van Zollie wordt de product research fase vereenvoudigd en worden risico’s voor ondernemers verlaagd. Het klantenbestand van Zollie is uiteenlopend. Van oriënterende personen, marketeers tot aan multinationals.

Product research is vaak een tijdrovend proces en tijd is voor velen kostbaar. Zollie helpt hierbij door het ontzorgen van handmatige handelingen en het inzichtelijk maken van data in één klik.

Zollie groeit snel en is op zoek naar versterking op marketinggebied. Een groot deel van de markt bereiken we nóg niet en daar hebben we hulp bij nodig. Samen met jou kan Zollie grote stappen zetten om het product en merk nóg beter te vermarkten.

Wat ga je doen?

Bij Zollie heb je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheden. Wij zoeken een Digital Growth Marketeer die met een growth mindset verantwoordelijk zal zijn om website bezoekers, leads & sign ups flink te laat groeien. Iemand die passie heeft voor growth marketing en continu opzoek is kansen om marketingactiviteiten te laten groeien en op te schalen. Je gaat samen met ons werken om van een idee een waardevol product te bouwen en deze als een sterk merk te positioneren. Geen dag is hetzelfde bij Zollie. Je bedenkt, voert uit, test, analyseert en optimaliseert verschillende growth hacking activiteiten en hebt als doel om mede-verantwoordelijk te zijn voor de groei van Zollie. 

Is dit op jou van toepassing?

Je hebt ervaring met digitale tools zoals, Google Ads, Facebook Business Manager, LinkedIn Ads, Google Analytics, A/B testingtools en E-mailautomation tools
Je bent altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de growth hacking world en kan niet wachten om nieuwe dingen te experimenteren
Je bent eigenlijk wel in staat om digital growth marketing te implementeren in zowel de B2B- als B2C-markt
Je bent in staat Google Tag Manager optimaal in te richten en hier de juiste learning uit te halen (nice to have)
Je hebt een ‘dat kan ik zeker’-mentaliteit
Je vindt het cool om ook vanaf een strandbedje te werken
Je wilt graag voor een startup werken die enorm snel groeit
Je hebt een creatieve brein
Je bent data driven, analytisch en kritisch
Je staat te poppelen om te optimaliseren op basis van data
Je bent een teamplayer en werkt graag samen in een klein team
Je bent 3 tot 5 dagen in de week beschikbaar
Denken als een strateeg zit ook in je bloed

We vinden je nu al fantastisch als je ook:

✅ Ervaring zou hebben met Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, Indesign)
✅ Goed bent in het schrijven van SEO-vriendelijke teksten

What’s in it for you?

💰Goed maandsalaris. Hard work pays off 😉

🛀🏼 Thuiswerkmogelijkheden.

🌇 Een werkplek op ons kantoor in het prachtige Valkenburg.

⏰ Flexibele werktijden.

💡Autonomie om oplossingen te bedenken en toe te passen.

🖥 Een parttime/fulltime baan

🤸🏻‍♀️ Een gedreven en enthousiast team om mee samen te werken.

🏹 Een informele werkcultuur, waarin eigen inbreng en verantwoordelijkheid een grote rol spelen.

🎮 Pingpongtafel, biljarttafel, dartbord, een bar en een x-box voor pauzes of afschakelmomenten.

🍺 Vrijdagmiddagborrels en groei- en ontspandagen.

Let’s meet!

Whoop Whoop! Je hebt tot zo ver gelezen en dat betekent: coffee time! Is deze functie als Digital Growth Marketeer jou op het lijf geschreven en wil je werken in een snel groeiend bedrijf met een platte organisatie? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar info@zollie.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om wellicht een kop koffie te drinken (thee, Cola Zero, water hebben we ook).

Note to recruitmentbureau’s: liever niet! 🙊