Frontend Developer

Locatie Valkenburg | Fulltime of Parttime

Zollie is gebouwd door developers, designers en ondernemers. Samen met het team ben jij o.a. verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van Zollie en het laten shinen van Zollie, zodat we met zijn allen kunnen zingen ”Shine bright like a diamond”  💎.

Wat wij doen

Zollie is de next level product research software waarmee ondernemers op abonnementsbasis inzicht krijgen in de beste data waarmee beslissingen gebaseerd kunnen worden aan de hand van data in plaats van een onderbuikgevoel. Met behulp van Zollie wordt de product research fase vereenvoudigd en worden risico’s voor ondernemers verlaagd. Het klantenbestand van Zollie is uiteenlopend. Van oriënterende personen, marketeers tot aan multinationals.

Product research is vaak een tijdrovend proces en tijd is voor velen kostbaar. Zollie helpt hierbij door het ontzorgen van handmatige handelingen en het inzichtelijk maken van data in één klik.

Zollie groeit snel en is op zoek naar versterking voor software development. Samen met jou kan Zollie grote stappen zetten om het product nóg beter te maken.

Wat ga je doen?

Bij Zollie heb je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheden. Wij zoeken een Frontend Developer die verantwoordelijk zal zijn voor het ontwerpen en ontwikkelen van applicatiearchitecturen en softwareoplossingen. Iemand die full focus neemt om Zollie nog mooier te maken. Je gaat samen met ons werken om van een idee een waardevol product te bouwen. Bij Zollie is geen dag hetzelfde. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit feedback geven op UX van nieuwe en bestaande designs, redesignen van Zollie gebaseerd op klantervaringen, koppelen van systemen en het ontwikkelen van andere supertoffe dashboards.

Is dit op jou van toepassing?

✅ Frontend vind je héél erg leuk
Je leert snel
✅ Je hebt een ‘dat kan ik zeker’-mentaliteit
✅ Je spreekt goed Nederlands en Engels
✅ Je vindt het cool om ook vanaf een strandbedje te werken
Je wilt graag voor een startup werken die enorm snel groei
✅ Je hebt een creatieve brein

Gewenste technische ervaring

✅ Ervaring met UX design en Bootstrap
✅ Je kan met je ogen gesloten werken met frameworks & tools, zoals Javascript, Typescript en Angular 2+
✅ Simsalabim en je tovert designs in HTML & CSS.

What’s in it for you?

💰Goed maandsalaris. Hard work pays off 😉

🛀🏼 Thuiswerkmogelijkheden

🌇 Een werkplek op ons kantoor in het prachtige Valkenburg.

⏰ Flexibele werktijden.

💡Autonomie om oplossingen te bedenken en toe te passen.

🖥 Een fulltime baan (andere opties ook mogelijk).

🤸🏻‍♀️ Een gedreven en enthousiast team om mee samen te werken.

🏹 Een informele werkcultuur, waarin eigen inbreng en verantwoordelijkheid een grote rol spelen.

🎮 Pingpongtafel, biljarttafel, dartbord, een bar en een x-box voor pauzes of afschakelmomenten.

🍺 Vrijdagmiddagborrels en groei- en ontspandagen.

Let’s meet!

Ow yeah! Je hebt tot zo ver gelezen & dat betekent dat jij wellicht onze nieuwe collega wordt of dat je wellicht iemand ons kunt aandragen (did somebody say a bonus?) Is deze functie als Frontend Developer jou op het lijf geschreven en wil je werken in een snelgroeiend bedrijf met een platte organisatie? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar info@zollie.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om wellicht een kop koffie te drinken (thee, Cola Zero, water hebben we ook).

Note to recruitmentbureau’s: liever niet! 🙊