Marketing Stagiair(e)

Locatie Valkenburg | hbo

Wij zijn geen bedrijf dat vraagt naar jouw cijferlijsten vanaf de kleuterklas. Droom, adem en geniet jij van marketing en ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou de vrijheid en kans geeft om jouw marketing skills naar de next level te tillen? Then baby, you are at the right place  🙋🏻.

Wat wij doen

Zollie is de next level product research software waarmee ondernemers op abonnementsbasis inzicht krijgen in de beste data waarmee beslissingen gebaseerd kunnen worden aan de hand van data in plaats van een onderbuikgevoel. Met behulp van Zollie wordt de product research fase vereenvoudigd en worden risico’s voor ondernemers verlaagd. Het klantenbestand van Zollie is uiteenlopend. Van oriënterende personen, marketeers tot aan multinationals.

Product research is vaak een tijdrovend proces en tijd is voor velen kostbaar. Zollie helpt hierbij door het ontzorgen van handmatige handelingen en het inzichtelijk maken van data in één klik.

Zollie groeit snel en is op zoek naar versterking op marketinggebied. Marketing is voor Zollie essentieel, want binnen 3 jaar willen wij hét product research softwarebedrijf zijn in Nederland en België. Samen met jou kan Zollie grote stappen zetten om het product nóg beter te vermarkten.

Wat ga je doen?

Bij Zollie heb je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheden, óók als stagiair(e). Zollie biedt de kans om verschillende zaken te ontdekken, leren en verder te ontwikkelen. Wat je in ieder geval gaat doen, is:

  • Een geweldige contentkalender maken.
  • Daadwerkelijk content maken. Denk aan blogs en content voor social media.
  • Het beheren van onze social mediakanalen.
  • Het schrijven van advertenties en beheren van campagnes.
  • Je bedenkt een nieuwsbriefcontentflow en zet dit op.
  • Je onderzoekt welke tools, apps, mensen et cetera interessant zijn voor groei.
  • Je gaat actief onderzoeken hoe wij de doelgroep(en) beter kunnen benaderen en helpen.
  • Je houdt onze website(s) up-to-date en schrijft (verbeterde) SEO-vriendelijke webteksten.
  • Je gaat je bezighouden met Google Analytics en andere marketingtools.

Kortom, tijdens de stageperiode zal je meer leren over: Zoekmachineoptimalisatie, E-mail Marketing, Content Marketing, Social media, Facebook/Instagram Ads, Google Ads en Google Analytics. In overleg zullen we samen doornemen welke (andere) werkzaamheden uitgevoerd gaan worden, rekening houdend met jouw doelen. Indien je vanuit de opleiding een opdracht krijgt, zullen we je hier ook de tijd en ruimte voor geven. Wij hebben ook meerdere onderzoeksvragen die we in onderling overleg kunnen afstemmen.

Is dit op jou van toepassing?

✅ Je hebt een hart voor Marketing & Communicatie (Growth Hacking).
✅ Je hebt een ‘dat kan ik zeker’-mentaliteit.
Je bent gedreven, proactief, enthousiast en zelfstandig.
Je bent verslaafd aan online media. Je hebt kennis van het strategisch inzetten van social channels zoals Instagram, Facebook, LinkedIn, Google en andere kanalen.
Je hebt al (enige) ervaring met het opzetten van marketingcampagnes en hebt affiniteit met branding en merkontwikkeling.
Je bent creatief en hebt enige ervaring met een bewerkingssoftware, zoals Photoshop of Canva.
Je bent commercieel, een aanpakker en je hebt een positieve mindset.
Je hebt lef en je bent niet bang om ons op onze fouten te wijzen. Je daagt niet alleen jezelf uit tot verbetering, maar ook ons.
Het hebben over koetjes en kalfjes en met ons een vrijdagmiddagborrel houden vind je te gek, maar daarnaast wil je wel 100% gaan om je doelen van de week te behalen. Je heb een ‘Getting shit done’ mentaliteit.
Je werkt graag in een klein team bestaande uit ondernemende mensen.

 

We vinden je nu al fantastisch als je ook:

✅ Enige kennis van en ervaring met WordPress en videografie hebt (don’t worry dit is een nice to have).

What’s in it for you?

🌇 Een werkplek op ons kantoor in het prachtige Valkenburg. Ons kantoor ligt vlakbij station Valkenburg (10 min lopen) en het gezellige centrum van Valkenburg is op 15 min loopafstand.

⏰ Flexibele werktijden.

💡Autonomie om marketing gerelateerde zaken te bedenken en toe te passen.

🖥 Een eigen werkplek.

🏆 Een begeleiding waar je dolgelukkig van wordt.

🤸🏻‍♀️ Een gedreven, enthousiast en klein team om mee samen te werken.

🏹 Een informele werkcultuur, waarin eigen inbreng en verantwoordelijkheid een grote rol spelen.

 👌🏼De kans om een interessant netwerk te creëren.

🍹 Geen koffie voor ons zetten, wij zorgen dat jij gehydrateerd blijft.

🎮 Pingpongtafel, biljarttafel, dartbord, een bar en een x-box voor pauzes of afschakelmomenten.

🍺 Vrijdagmiddagborrels en groei- en ontspandagen.

Let’s meet!

Heb je tot hier gelezen? Dan moeten we zeker in contact komen! Ben jij op zoek naar een uitdagende stage en wil je ervaring opdoen in een snelgroeiend bedrijf met een platte organisatie? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar info@zollie.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om wellicht een kop koffie te drinken (thee, Cola Zero, water hebben we ook).

Ons kantoor ligt in Valkenburg a/d Geul (Vallekeberg). De Valkenberg 6, 6301PM.

PS. Studeer je aan Zuyd Hogeschool en struggle je met de eis van 10 FTE’s? No worries, wij zijn bij Zuyd Hogeschool erkend als leerbedrijf voor zowel meewerkstages als afstudeerstages. 🤘🏻